Intrebari frecvente

FAQ

Intrebari generale

Intrucat pentru a mentine performanta site-ului sunt necesare solutii de: hosting, CDN, optimizare website, verificare constanta, iar acestea genereaza costuri lunare. Pe langa toate acestea, site-ul beneficiaza de o multitudine de alte module premium, care de asemenea genereaza un cost lunar. Toate acestea sunt incluse in taxa de mentenata lunara.

Dupa multe teste efectuate pe platforme precum: Magento, OpenCart, CS Cart, Prestashop, etc. am ajuns la concluzia ca doar WordPress/WooCommerce ne permite super-optimizarea website-ului astfel incat sa atingem cel mai inalt nivel de performanta cerut de Google/Facebook si in acelasi timp sa oferim toate functionalitatile enumerate mai sus.
Alt lucru extrem de esential sunt integrarile prin API gata dezvoltate de companiile medii si mari care ofera solutii profesionale de ERP, CRM, Warehouse management, Payments, Billing. Ex: Ai un website pe o platforma custom si ai nevoie sa integrezi ERP-ul business-ului tau, o asemenea integrare te poate costa in jurul a 5000€, iar in acelasi timp pentru WooCommerce poate exista un modul care sa coste pana in 100-200€.

Declarație oficială WooCommerce:
Sky is the limit. We’ve seen instances of shops with 100,000+ products listed, handling thousands of transactions per minute. In those cases, they had great hosting support and their own developer team focused on optimization.Declarație oficială WooCommerce:
Sky is the limit. We’ve seen instances of shops with 100,000+ products listed, handling thousands of transactions per minute. In those cases, they had great hosting support and their own developer team focused on optimization.

Da, in conditiile in care migrarea se face din WooCommerce in WooCommerce. Daca migrarea se face de pe alte platforme in WooCommerce este posibil sa genereze un cost extra intre 50€ si 300€, care reprezinta strict costul softului de migrare.

Da. Poti sa modifici textele si pozele de pe site. Pentru alte operatiune este nevoie sa ne contactezi.

Plata se face in doua feluri:

  • In totalitate dupa semnarea contractului si stabilirea detaliilor despre site. (In cazul site-urilor simple cu un buget mic)
  • 50% dupa semnarea contractului si 50% dupa livrarea produsului final

Da! 
Iti oferim domeniul si gazduirea gratuit 12 luni. (Doar in cazul domeniilor .RO . COM)

Poti avea un numar nelimitat de adrese de email. Iar noi iti livram si configuram un server de mail pentru a-ti facilita conectarea la Email.