Despre noi

Despre

X-IT.RO Este partenerul tau pentru solutii digitale

X-IT.RO este  format dintr-o echipa de tineri ambitiosi din Bacau,  pentru care fiecare website reprezinta o adevarata provocare. Suntem mereu in cautarea noilor provocari si aratam mereu ca imposibilul poate deveni posibil  cand lucrezi cu cine trebuie.
Suntem resposabili si seriosi atunci cand vine vorba de implementarea tuturor solutiilor web ce pot face din afacerea dvs. una de succes!
Nu spunem asta doar pe site, ci o si aratam tuturor clientilor si partenerilor nostri. Suntem orientati catre rezultate concrete, masurabile si credem ca mereu este loc de mai bine.

Idelurile noastre

Un loc unde ideile iau nastere

” We are doing our best to make the web a better place by designing it with <style> “

Viziune

X-IT isi stabileste mereu standarde inalte de excelenta in serviciile furnizate, avand in permanenta intentia de a deveni un model in industriile unde activeaza, impunand noi standarde de calitate si profesionalism, oferind servicii adaptate nevoilor clientilor, cu mult peste masura asteptarilor.

Misiune

X-IT dezvolta in constant un portofoliu de clienti la nivel international si acopera o paleta diversificata de servicii din sfera online, puse la dispozitia clientilor cu sportul unei echipe de experti in mediul online.

De ce sa ne alegi pe noi ?

Te ajutam sa obtii cea mai buna solutie pentru afacerea ta

Adaptabilitate

Ne reinventam si ne adaptam cerintelor si nevoilor fiecarui client pentru a ajunge la rezultatul pe care si-l doreste.

Profesionalism

Formam o echipa de specialisti ce sunt invata permanent si respecta ultimele standarde W3C in materie de Web Design.

Punctualitate

Respectarea termenilor limita stabiliti definesc eficienta de care dam dovada, satisfactia fiecarui client fiind pe prim plan.

0 +

Clienti multumiti

0 +

Proiecte in desfasurare

0 +

Ore de lucru

0 +

Cafele zilnice