Creare Website

Intrucat ne dorim ca site-urile realizate de noi sa fie o unealta care sa va aduca profit, amintim cateva dintre caracteristicile acestuia.

Design Thinking

Procesul nostru se concentreaza pe crearea de experiente convingatoare care se bazeaza pe datele utilizatorului si pe obiectivele de afaceri, in timp ce proiectam cu atentie pentru a raspunde nevoilor utilizatorului. Acest proces de colaborare reuneste detinatorii de viziune de afaceri si tehologie pentru a ne asigura ca proiectele noastre indeplinesc obiectivele dvs. de afaceri, sunt scalabile pentru cresterea viitoare si sunt fezabile din perspectiva tehnologica.

User Experience Design

Echipa noastra se conentreaza pe experienta utilizatorului si pe comportamentul acestuia de-a lungul vizitei pe site pentru a rezolva anumite probleme de natura grafica si pentru a facilita conversiile.

Responsive Design

Am laut in considerare ca aproape toata lumea are un smartphone si ca marea majoritate a cautarilor pe motoarele de cautare se fac folosind un dispozitiv mobil. Asadar livram website-uri scalabile pe toate tipurile de dispozitive cu un design prietenos ecranelor ce faciliteaza experienta utilizatorului pe site.

Optimizare SEO

Echipa noastra proiecteaza site-ul astfel incat sa fie optimizat pentru motoarele de cautare analizeaza cuvintele cheie relevante folosind Tool-uri premium si incepe crearea unei strategii de optimizare pentru ca site-ul dv. sa ocupe pozitii fruntase.

Serviciile noastre

Ce mai primesti in urma unei colaborari?

Gazduire Web

Livam site-urile o solutie completa de gazduire web SSD, inregistrare domeniu, certificat SSL cu garantie de uptime 99.9% pe o perioada de 1 an.

Panou de Administrare

Site-urile noastre sunt livrate cu un panou de administrare astfel incat poti modifica chiar tu unele aspecte ale site-ului.

Analiza si Rapoarte

Analizam constant performanta website-ului tau iar tu primesti lunar rapoarte despre performanta si evolutia acestuia.

Securitate

Livram site-ul cu o solutie premium pentru securitatea acestuia astfel incat tu iti poti desfasura activitatea fara a-ti fi teama de atacurile cibernetice.

Branding

Indiferent de tipul afacerii tale site-ul tau va beneficia de un proces de branding astfel incat sa se poata identifica cu afacerea pe care o reprezinti.

Drepturi de autor

In urma colaborarii cu noi tu detii drepturile de autor ale site-ului web.

Google Analitycs

Ne ocupam cu integrarea Google Analytics in site-ul tau pentru a avea o perspectiva mai buna asupra vizitatorilor.

Implementare GDPR

Echipa noastra alaturi de un avocat iti pot implmenta politica GDPR pe site astfel incat sa eviti amenzile.

Adrese de email

Poti beneficia de adrese de un numar nelimitat de adrese de email iar pentru a-ti usura accesul iti configuram un server de mail GRATUIT.